Bursa'da pazarlama zirvesi!

Pazarlama iletişim alanında Türkiye'nin ilk dergisi olan Marketing Türkiye Dergisi tarafından her yıl Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden düzenlenen IPZ – İnteraktif Pazarlama Zirvesi bu yıl da 13 Nisan Cuma günü Bursa’da gerçekleşecek.
Bursa Hilton Hotel’de sabah 09:00’da başlayacak ve yarım gün sürecek etkinlik Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve Marketing Management Institute (MMI) Türkiye Başkanı Günseli Özen’in açılış konuşması ile başlayacak.
Programda Future Bright Group Managing Partner’dan Akan Abdula, Psikolog Hasan Arslan, GarentaPRO Satış Müdürü Orçun Hafızoğlu, Yapı Kredi Kobi Merkezi Satış Kanalı ve İş Geliştirme Direktörü Burak Bıçaklar, Chubb Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özek ve Arçelik Pazarlama A.Ş. Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi konuşmacılar arasında yer alıyor.
Asıl Bildiklerimiz Bizi Öldürüyor, İlişkide Yeni Model: İnsan ve Araba, Problemleri Anlayan ve Çözüm Sunabilen Akıllı İş Modelleri, Türkiye’de Girişimcilik & Finansman Kaynakları, Akıllı İşler Akıllı Sigorta ister ve Markalar Yolculuğu başlıklarında gerçekleşecek oturumların ardından etkinlik öğlen yemeği ile son bulacak. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik tüm pazarlama profesyonellerine açık olacak.
YORUMLAR
- Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
DİĞER HABERLER
Başkan Asa hızlı başladı!
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, "Gold" markalı ürüne ve şarküteri reyonlarındaki iri kalibreli zeytine olan talebinin artması sebebiyle 24 Nisan 2018 tarihinden itibaren havuzdan ürün
İş dünyasının seçim yorumu!
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 24 Haziran 2018 olarak açıklanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminin Türkiye’nin demokratik gelişimi ve ekonomik
BTSO meclisinde devir teslim!
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO) Ali Uğur, Meclis Başkanlığı görevini Remzi Topuk’tan devraldı.
Ev satışında yeni dönem!
Konut kredisi faizlerinin son 8,5 yılın en yüksek seviyesine ulaşması, gayrimenkul satışlarında senet dönemini başlattı.
Yiğit Adam güven tazeledi!
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, olağan genel kurulda güven tazeledi.
Marmarabirlik’in 2016/2017 İş Yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.
İnşaatın kalbi Bursa'da atıyor!
Türkiye’nin inşaat sektöründeki ikinci büyük buluşması olan Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, 30’u aşkın ülkeden 300 yatırımcıyı ağırlıyor.
YORUM EKLE