Eski vali Harput'un cezası belli oldu!

FETÖ'den yargılanan eski valinin cezası belli oldu. FETÖ davasında 6 yıl hapis cezası alan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput adliyeden gülerek çıktı
Bursa’da eski Bursa Valisi Şahabettin Harput’un da aralarında bulunduğu 60 sanıklı FETÖ davasında karar çıktı. Örgüt yöneticiliğinden yargılanan Vali Harput, örgüt üyeliğinden 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Bursa 8. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen aralarında eski Bursa Valisi Şahabettin Harput’un da bulunduğu 60 sanıklı FETÖ davasında sona gelindi. Mahkeme heyeti, örgüt yöneticiliğinden yargılanan Şahabettin Harput’a 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. Harput, cezası onanana kadar yaşadığı Ankara ilinden dışarı çıkamayacak. Kararı duyan Harput, duruşma sonrası eşi ve avukatıyla birlikte adliyeden gülerek ayrıldı.
YORUMLAR
- Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
DİĞER HABERLER
Bakan Selçuk'tan şehit aile ziyareti!
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Bursa'da yaptığı bir dizi ziyaretin ardından şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla bir araya geldi.
Aktaş'tan tarım açıklaması!
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 21 Organize Sanayi Bölgesi ile 15 milyar dolarlık ihracat hacmine sahip Bursa’da, tarımla ilgili de çok harika işler yapılabileceğini belirterek, tarımda
Yoğun siste rota Yenişehir!
İstanbul'u saran yoğun sis nedeniyle uçaklar Bursa Yenişehir Uluslararası Havaalanı’na mecburî iniş yapmaya devam ediyor.
9 saatte 49 deprem yaşandı
Çanakkale ve Bursa’da son 9 saat içerisinde meydana gelen depremler, vatandaşları büyük ölçüde tedirgin etti.
Osmangazi'den ulaşım desteği!
Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş Bölgesi ile Avdancık Mahallesi’ni birbirinden ayıran dere üzerine inşâ edilen köprü törenle açıldı.
Uyarılara rağmen değişmiyor!
Yapılan tüm ikaz ve denetimlere rağmen kural tanımaz sürücüler, ocak söndürmeye devam ediyor. 2019'un ilk ayında Türkiye genelinde meydana gelen 33 bin 68 kazada 17 bin 520 kişi yaralandı, 160 kişi
YORUM EKLE