Bursa'da kaza: 2 ölü 41 yaralı!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde tarım işçilerini taşıyan kamyonetin kaza yapması sonucu 2 kadın işçi öldü öldü, 41 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, kaza sabah 08.00 sıralarında Yenişehir İnegöl karayolu 7.kilometresindeki Ayaz Köyü yakınlarında meydana geldi.
Fasulye toplamaya giden Suriyeli kadın tarım işçilerini taşıyan Sinan A. idaresindeki 16 ABJ 793 plakalı kamyonet yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kamyonetin kasasında bulunan 41 kadın tarım işçisi yaralandı. Yaralılar karayoluna saçılırken can pazarı yaşandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi.
Yaralı kadınlar acılar içinde kıvranıp feryat ederken, ilk müdahale olay yerinde 112 ekiplerince yapıldı. 41 kadın ambulanslarla Yenişehir ve İnegöl Devlet Hastanesi ile İnegöl'deki özel hastanelere sevk edildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, jandarmanın soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.
YORUMLAR
- Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
DİĞER HABERLER
İznik'te korkutan yangın!
Bursa'nın İznik ilçesinde göl kenarındaki sazlıklarda bilinmeyen bir sebepten ötürü akşam saatlerinde yangın çıktı. Alev alev yanan sazlığa itfaiye ekipleri müdahale ediyor.
Kuzu ile köpeğin dostluğu!
Bursa'nın İznik ilçesinde kuzu ile köpeğin yakınlığı görenleri şaşırtıyor. Daha önce de anne köpeği emen 'Yıldız' isimli kuzu, arkadaş edindiği köpek ile kucak kucağa uyuyor.
Kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü!
Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası sonrası ortalık savaş alanına döndü. Çıkan kavgada bir polis memuru hafif şekilde yaralandı.
Bursa'da Jandarma'dan örnek davranış!
Bursa'da jandarma ekipleri kasaplardan topladığı kemik ve tavuk etleriyle sahil kenarında bulunan sahipsiz köpekleri besledi. Bu hareket hayvanseverlerden büyük destek gördü.
CHP Karacabey yönetimi istifa etti!
Bursa'da CHP Karacabey İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi ve partinin ilçe yönetimi, görevlerinden istifa etti.
Koca yürekli polisler!
Bursa’nın Gemlik ilçesinde yaşayan 13 yaşındaki otistik çocuğun babasının attığı mail emniyeti harekete geçirdi. Polisleri çok seven otistik çocuğa sürpriz doğum günü organize eden polis ekipleri,
YORUM EKLE