Sosyal Medya Çakalları!

Gazeteci Ercan Akyıldız’dan sosyal medya çakallarına sert mesaj
Bursa’da Meydan Gazetesi’nin sahibi, deneyimli gazeteci Ercan Akyıldız, “Sosyal Medya Çakalları” başlıklı yazısında maddi menfaatleri uğruna son dönemde sosyal medya üzerinden belediyelere yönelik karalama kampanyası yapan kişileri sert bir dille uyardı.
Bu kişileri “namert” ve “ahlaksız” olarak yorumlayan Akyıldız, “fesat cephesi”ndekilerin iktidarın nimetlerinden yararlanmak için sanki Ak Partiliymiş gibi davrandıklarını yazdı.
Akyıldız, birkaç gün önce kaleme aldığı “Deccallığa soyunanlara iki çift lafım olacak" başlıklı yazısında da aynı kişileri, “Deccallığa soyunan dedikoducular” olarak nitelendirmiş ve “Dedikoduyu da inancı zayıf olan veya münafıklar çıkarır” diye yazmıştı.
İşte Ercan Akyıldız’ın ses getiren yazısı:
Karalama kampanyaları yerel yönetimler üzerinden de devam ediyor. Başta Büyükşehir belediye Başkanı Alinur Aktaş olmak üzere Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye karşı, doğrudan yıpratamayacaklarını bilen zihniyet yakın çalışma arkadaşları üzerinden bunu yapmaya çalışıyorlar.
Başarılı olamazlar ama öyle bir pazarlama stratejisi uyguluyorlar ki, dikkatleri çekmek için yalan yanlış ifadeler kullanıp, merak uyandırmak amacıyla fragmanları sosyal medya üzerinden dağıtıp,ahlaki çöküntüye zemin hazırlıyorlar.
YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!
YORUMLAR
- Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
DİĞER HABERLER
Kayaaltı: İtina ile evliya yapıyorlar!
Bursa'nın sokaklarında, otobüs duraklarında bir süredir, "Tek Bir Dilekle Evliya Olmak ve İki Cihan Saadetini Ulaşmak." Yazılı afişler herkesin dikkatini çekiyor.
Yeni Marmara 7 yaşında!
Bursa’da Yeni Marmara gazetesinin 7. kuruluş yıldönümü dolayısıyla gazetenin manevi kurucusu Orhan Altınöz’ü anma ve On Medya Dijital Platformu tanıtım gecesi düzenlendi.
Yanlış bilgi ile doğru iş olmaz!
Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin sürpriz bir şekilde yeniden aday gösterilmemesinin yankıları sürerken, neden yeniden aday yapılmadığına dair çarpıcı bir iddia gündeme geldi.
Disleksi nedir?
ROTABURSA.COM Yazarı Hürrem Irmak, çocuklarda "okuma, yazma, matematik gibi alanlarda görülen gelişimsel bir özel öğrenme güçlüğü olan disleksinin ne olduğunu, belirtilerini ve çözüm yollarını sizler
Hepimiz Maduro olmak istiyor muyuz?
Venezuela'da Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'nun geçen hafta başkanlık yemini ederek kendisini ülkenin "geçici devlet başkanı" ilan etmesiyle başlayan tartışma yeni bir boyut daha kazandı.
YORUM EKLE